Blockchain en Bitcoin: nu begint het pas echt interessant te worden

Interessant verhaal van blogger en Blockchainrealist Ronald Mulder. In dit artikel over blockchain en Bitcoin schetst hij helder en in het kort het verloop van de ontwikkeling van blockchain in de afgelopen jaren. Van de hooggespannen verwachtingen, de tijd van wensdenken, het ontwikkelen van een ecosysteem en “blockchain als organisatievorm”.

De mooiste quote:

“Veel pilots gingen de mist in doordat organisaties wel zo’n spannende blockchain wilden, maar dan graag zonder de regie en controle uit handen te geven — wat dan onherroepelijk leidde tot oplossingen die beter zonder blockchain gebouwd konden worden.”

So true.

Lezing | Blokchain en Bitcoin

Blockchain en Bitcoin

1# Blockchain en Bitcoin

Blockchain is een revolutionaire technologie. Het ligt aan de basis van een nieuw soort decentraal internet.

Bitcoin Blockchain is een nieuw systeem voor transacties. De Blockchain is een database verspreid over duizenden computers wereldwijd. In die database staat op iedere computer precies dezelfde informatie. Daardoor is het onmogelijk om met deze informatie te frauderen.

Meer informatie over deze lezing

 

Wil je meer weten over digitale technologie? In een compacte en inspirerende lezing kan ik je er meer over vertellen.

Neem contact op

 

Over Jarno

Jarno Duursma is trendwatcher digitale technologie en auteur van 4 boeken, onder andere over Bitcoin Blockchain en kunstmatige intelligentie. Met zijn bedrijf Studio Overmorgen bevindt hij zich in de frontlinie van de nieuwste digitale ontwikkelingen. Hij is TEDx spreker, oprichter van trend-event SMC050 en alumnus van opleidingsinstituut Singularity University in Silicon Valley.

Wat klanten zeggen

"In drie kwartier kregen de deelnemers aan ons ANVR reiscongres in Portugal een spervuur aan voorbeelden van toepassingen kunstmatige intelligentie voorgeschoteld. De presentatie van Jarno heeft ons op een hele aanschouwelijke manier duidelijk gemaakt dat de toekomst al is begonnen. Toppresentatie!"
Frank Oostdam
Directeur ANVR
Frank Oostdam
"Ik heb Jarno horen spreken over Bitcoin en Blockchain op een Rabobank-evenement. Het is een van de beste uiteenzettingen die ik ooit over de basis van Bitcoin en Blockchain heb gehoord. Jarno wist de complexe materie toegankelijk te maken voor een publiek dat niet bekend is met de principes.
"
Krijn Soeteman
Tech-journalist en auteur van Cryptovaluta voor Dummies
Krijn Soeteman

Waarom Jarno?

Wie is Jarno Duursma? Lees alles over zijn achtergrond als spreker, schrijver en tech-expert.

Over Jarno Duursma

Waarin onderscheidt Jarno zich van andere sprekers? Lees meer over zijn drijfveren, ervaring en presentatiestijl.

Waarom Jarno Duursma?