Vragen? Bel 06 – 160 749 53 of mail mij info@jarnoduursma.nl

Vragen? Bel of mail mij

“Listening to the Future” is de podcast van Jarno Duursma, een Nederlandse technologie-expert, publicist, trendwatcher en spreker op het gebied van digitale technologie. In deze podcast kijkt hij samen met een gast naar de toekomst, door de lens van digitale technologie. Check ook zijn blogs, boeken en lezingen. Abonneren op de podcast kan via bovenstaande (oranje) knoppen!

Schrijvende Machine

Tekstgenererende taalmodellen, waarom is dat in hemelsnaam interessant? Wat voor soort teksten kunnen dit soort systemen schrijven? Wat kunnen we verwachten? Kunnen dit soort systemen echt ook afbeeldingen maken? Krijgen we een tsunami aan nepnieuws? Of een tsunami aan creatieve opties?  Wat is GPT-3? Wat kan GPT-3? Wat kan GPT-3 niet? Blinkt GPT-3 ergens in uit? Wat zijn de zwaktes van GPT-3? Wat zijn de ‘onverwachte’ dingen? (Coderen, vertalen, samenvatten?) Welke 3rd party ‘apps’ zijn er waarin dit wordt gebruikt? In welke producten gaan we dit terug zien? Wat zijn de risico’s van het gebruik van GPT-3? Wat kunnen we verwachten van GPT-4? Is deze ontwikkeling het begin van AGI? Wat is DALL-E? Hoe goed zijn de afbeeldingen die door DALL-E zijn gecreëerd?

Bennie Mols

Bennie Mols is wetenschapsjournalist, auteur en spreker, gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie, robots en het menselijk brein.

Hij is gepromoveerd natuurkundige, afgestudeerd filosoof en tevens auteur van de succesvolle populair-wetenschappelijke boeken Turings tango en Hallo robot. Dit jaar verschijnt zijn nieuwe boek, getiteld ‘Kunstmatige intelligentie’, over wat iedereen zou moeten weten over AI.

 

 

Download gratis al mijn Tech-Boeken

Download AI-tools en boeken

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je naam in*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor de ‘Trending in Tech’ nieuwsbrief en ontvang alle PDF’s in je inbox!

Download hier alle tech-boeken