Vragen? Bel 06 – 160 749 53 of mail mij info@jarnoduursma.nl

Vragen? Bel of mail mij

Naast spreker is Jarno tevens auteur. Hieronder vind je de verzameling van zijn boeken en rapporten. Wil je een lezing boeken over een boek of rapport? Neem dan vrijblijvend contact op met Jarno. Wil je alle boeken van Jarno downloaden, inclusief een lijst met 70 AI-tools? Schrijf je dan in voor zijn nieuwsbrief en krijg zes PDF’s in je inbox!

Machines met verbeeldingskracht: een kunstmatige realiteit

Machines met verbeeldingskracht: een kunstmatige realiteit

Dit rapport "Machines met verbeeldingskracht: een kunstmatige realiteit" is het eerste Nederlandse rapport over de meest relevante technologische trend van dit moment: Synthetische Media.

Generatieve AI-systemen genereren nieuwe content zoals gezichten, menselijke stemmen, teksten en audio opnames. Door de snelle vooruitgang in AI wordt die content steeds geloofwaardiger. Ze zijn in staat nieuwe invalshoeken, afgeleiden, ideeën te genereren in samenwerking met de mens. Generatieve AI software als ideeënmachine. Als creatieve assistent en als uitvinder.

Bekijk het boek Koop mijn boek
Deepfake technologie: The Infocalypse

Deepfake technologie: The Infocalypse

De term deepfake slaat op nepinformatie die moderne AI-software kan creëren. Deze AI-systemen creëren nieuwe digitale content zoals gezichten, afbeeldingen, video’s, teksten, menselijke stemmen en andere audio opnames. Nieuwe digitale content die ons bekend voorkomt, maar in feite volledig nieuwgeboren is.

We naderen een tijdperk waarin we onze ogen en oren online niet meer kunnen vertrouwen. AI-systemen maken geloofwaardige content zoals gezichten, stemmen en teksten.

Bekijk het boek Koop mijn boek
De digitale butler

De digitale butler

Kansen en bedreigingen van kunstmatige intelligentie. Wat is er mogelijk met kunstmatige intelligentie? Wat niet? Hoe gebruiken bedrijven het? Wat zijn de risico's?

Welke menselijke vaardigheden worden overgenomen door kunstmatig intelligente software? Dit boek stond 27 dagen in de top 10 van Managementboek.nl.

Bekijk het boek Koop mijn boek
Bitcoin Blockchain

Bitcoin Blockchain

Bitcoin en Blockchain: wat is het eigenlijk, hoe werkt het en wat kun je ermee?

De Blockchain is een globaal, decentraal gedistribueerd grootboek waarbij vele duizenden computers wereldwijd werken aan de verwerking van transacties. Dit is het eerste Nederlandstalige boek over Bitcoin en Blockchain. Gratis te downloaden.

Bekijk het boek Koop mijn boek
Sociale Media Strategie

Sociale Media Strategie

Dit boek beschrijft de stappen om tot een goede sociale media strategie te komen. Managementboek Bestseller.

Wilt u sociale media slim, serieus en succesvol inzetten? Dan is dit boek een absolute aanrader. Op managementboek.nl. stond dit boek 14 dagen op nummer 1.

Bekijk het boek Koop mijn boek