Contact

Wil je meer informatie over mij als spreker? Of even sparren over jouw event? Neem dan contact met me op.

Ik geef inspirerende, actuele en prikkelende lezingen over de frontlinie van digitale technologie. Afgestemd op de wensen van jouw (online) congres, relatiemiddag, symposium, webinar of inspiratiesessie. Ik weet wat er speelt in de digitale wereld. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als professioneel spreker.

Laten we even overleggen…

Wil je relaties samenbrengen, je medewerkers online inspireren, een aftrap doen voor een creatieve sessie, een ‘online energy boost’ geven of met het managementteam een strategisch plan maken? Vertel mij iets over je bedrijf, je medewerkers, je relaties, je doelstelling en ik zorg voor een inspirerende en verrassende lezing. Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op.

Wil je een offerte van me ontvangen? Dat kan heel makkelijk. Vul dan dit formulier in en dan ontvang je supersnel een offerte van mij.

Haast? Even rechtstreeks contact?

Heb je haast, wil je mijn beschikbaarheid checken of meer weten over mijn tarieven? Of wil je gewoon even contact maken, kijken of het klikt of overleggen?

Bel me dan op dit nummer: 06-16074953. Je krijgt mij dan rechtstreeks aan de lijn. Geen secretaresse of persoonlijke assistent.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

E-mail: info@jarnoduursma.nl
Telefoon: 050 230 7487
Mobiel: 06-16074953

Voor organisatoren

Het liefst maak ik bij lezingen gebruik van mijn eigen Apple MacBook Pro en staat ‘ie op een plek waar ik ‘m kan zien, of wordt het gefaciliteerd dat ik de volgende sheet kan zien.
Don’t worry, ik zorg zelf voor Apple kabeltjes voor de juiste aansluiting op de beamer (liefst 16:9 formaat). Headset heeft voorkeur boven handmicrofoon.

Lees hier mijn algemene voorwaarden en over mijn kickbackfee.

Hier vind je mijn privacyverklaring.

Foto in de header: Hannie Verhoeven

Wat klanten zeggen

"Aantrekkelijk, helder en gebalanceerd - zo zou ik Jarno Duursma’s lezing karakteriseren. Te vaak beloven trendwatchers vooral gouden bergen over de toekomst. Jarno Duursma spreekt inspirerend over toekomstige digitale trends, maar met de noodzakelijke kritische reflectie, en altijd met oog voor de mens."
Bennie Mols
Science & Technology journalist
Bennie Mols
"Voor de eerste editie van ons online digital marketing event bij Achmea heeft Jarno een lezing gegeven over synthetische media en deepfakes. Jarno brengt met veel energie de boodschap over en maakt het onderwerp erg toegankelijk, ook voor collega’s die weinig digital kennis hebben. Met behulp van sprekende voorbeelden word je helemaal meegenomen in de wereld van deze nieuwe technologie."
Kimberley van Hulst
Digital Marketeer Achmea
Kimberley van Hulst
"Jarno heeft ons meegenomen in de snel veranderende digitale wereld met de nadruk op kunstmatige intelligentie. Tijdens zijn verhaal heeft hij een duidelijke link gemaakt naar onze business wat het niet alleen erg interessant maar ook nog eens zeer relevant maakt. Zeker een toegevoegde waarde voor ons als inspiratie maar ook als reminder dat het belangrijk is om te weten wat er allemaal om ons heen gebeurd zodat wij hier als bedrijf ook beter op in kunnen spelen."
Tim de Vos
Unilever food solutions
Tim de Vos
"Het webinar over de kracht van technologie in tijden van corona is echt een aanrader. Jarno Duursma neemt je op zijn typerende, aanstekelijke wijze mee in de (on)mogelijkheden die techniek biedt in deze coronatijd. Na afloop ben je weer helemaal up-to-date en een aantal verrassende inzichten rijker!"
Bas Baalmans
Digital Business Centre - Rijksuniversiteit
Bas Baalmans
Gemeente Rotterdam
Wolters Kluwer
Nestle
Politie
Van Lanschot Kempen
Gemeente Amsterdam
KONE
UWV
ING
BMW
Randstad
KNVB
Henkel
Unilever

Waarom Jarno?

spreker technologie

Wie is Jarno Duursma? Lees alles over zijn achtergrond als spreker, schrijver en tech-expert.

Over Jarno Duursma

Waarin onderscheidt Jarno zich van andere sprekers? Lees meer over zijn drijfveren, ervaring en presentatiestijl.

Waarom Jarno Duursma?

 

Recente video

Jarno Duursma in 1 minuut

Jarno Duursma in 1 minuut

In deze video van 1 minuut krijgt u een impressie van wat Jarno kan betekenen voor uw (online) evenement, congres, relatiedag of opleidingsdag.

Hij vertelt u de laatste technologische trends en vertaalt deze naar de impact voor bedrijf, mens en samenleving. Zowel fysieke bijeenkomsten als online!

Metro
NPO1
NOS
NRC.next
De Telefgraaf
HP De Tijd
BNR
FD
AD
de Volkskrant
RTL 4
EenVandaag
Trouw
EditieNL