Jarno Duursma | Contact

Neem vrijblijvend contact op met Jarno Duursma.

Wil je meer informatie over mij als spreker. Of even sparren over jouw event? Ik geef inspirerende, actuele en prikkelende lezingen over de frontlinie van digitale technologie. Afgestemd op de wensen van jouw (online) congres, relatiemiddag, symposium, webinar, podcast of inspiratiesessie.

Ik weet wat er speelt in de digitale wereld. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als professioneel spreker.

Inspirerende spreker voor je (online) event

Wil je relaties samenbrengen, je medewerkers online inspireren, een aftrap doen voor een creatieve sessie, een ‘online energy boost’ geven of met het managementteam een strategisch plan maken? Vertel mij iets over je bedrijf, je medewerkers, je relaties, je doelstelling en ik zorg voor een inspirerende verrassende lezing. Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op.

Heb je haast, wil je mijn beschikbaarheid checken of meer weten over mijn tarieven? Of wil je gewoon even contact maken, kijken of het klikt of overleggen?

Contact Jarno Duursma

Op dit nummer: 06-16074953. Je krijgt mij dan rechtstreeks aan de lijn. Geen secretaresse of persoonlijke assistent. E-mail kan ook: info@jarnoduursma.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

E-mail: info@jarnoduursma.nl
Telefoon: 050 230 7487
Mobiel: 06-16074953

Voor organisatoren

Het liefst maak ik bij lezingen gebruik van mijn eigen Apple MacBook Pro en staat ‘ie op een plek waar ik ‘m kan zien, of wordt het gefaciliteerd dat ik de volgende sheet kan zien.
Don’t worry, ik zorg zelf voor Apple kabeltjes voor de juiste aansluiting op de beamer (liefst 16:9 formaat). Headset heeft voorkeur boven handmicrofoon.

Lees hier mijn algemene voorwaarden en over mijn kickbackfee.

Hier vind je mijn privacyverklaring.

"Aantrekkelijk, helder en gebalanceerd - zo zou ik Jarno Duursma’s lezing karakteriseren. Te vaak beloven trendwatchers vooral gouden bergen over de toekomst. Jarno Duursma spreekt inspirerend over toekomstige digitale trends, maar met de noodzakelijke kritische reflectie, en altijd met oog voor de mens."
Bennie Mols
Science & Technology journalist
Bennie Mols
"Voor de eerste editie van ons online digital marketing event bij Achmea heeft Jarno een lezing gegeven over synthetische media en deepfakes. Jarno brengt met veel energie de boodschap over en maakt het onderwerp erg toegankelijk, ook voor collega’s die weinig digital kennis hebben. Met behulp van sprekende voorbeelden word je helemaal meegenomen in de wereld van deze nieuwe technologie."
Kimberley van Hulst
Digital Marketeer Achmea
Kimberley van Hulst
"Jarno heeft ons meegenomen in de snel veranderende digitale wereld met de nadruk op kunstmatige intelligentie. Tijdens zijn verhaal heeft hij een duidelijke link gemaakt naar onze business wat het niet alleen erg interessant maar ook nog eens zeer relevant maakt. Zeker een toegevoegde waarde voor ons als inspiratie maar ook als reminder dat het belangrijk is om te weten wat er allemaal om ons heen gebeurd zodat wij hier als bedrijf ook beter op in kunnen spelen."
Tim de Vos
Unilever food solutions
Tim de Vos
"Het webinar over de kracht van technologie in tijden van corona is echt een aanrader. Jarno Duursma neemt je op zijn typerende, aanstekelijke wijze mee in de (on)mogelijkheden die techniek biedt in deze coronatijd. Na afloop ben je weer helemaal up-to-date en een aantal verrassende inzichten rijker!"
Bas Baalmans
Digital Business Centre - Rijksuniversiteit
Bas Baalmans
ANVR
BMW
BNR
Gemeente Amsterdam
KONE
Wolters Kluwer
Openbaar Ministerie
Randstad
ING
Ernst Young
UMCG
Nestle
Henkel
ABN Amro

Waarom Jarno?

spreker technologie

Waarom zou je voor Jarno kiezen als spreker? Lees het blog: Dan lees je de 8 redenen om voor Jarno als spreker te kiezen. Klik op de knop hieronder.

Waarom Jarno?

Meer weten over Jarno? Wie hij is? Wat hij doet? Klik dan op de onderstaande knop.

Over mij

Recente video

Jarno Duursma in 1 minuut

Jarno Duursma in 1 minuut

In deze video van 1 minuut krijgt u een impressie van wat Jarno kan betekenen voor uw (online) evenement, congres, relatiedag of opleidingsdag.

Hij vertelt u de laatste technologische trends en vertaalt deze naar de impact voor bedrijf, mens en samenleving. Zowel fysieke bijeenkomsten als online!

de Volkskrant
NOS
HP De Tijd
EditieNL
Trouw
NRC.next
FD
AD
NPO1
RTL 4
Metro
EenVandaag
BNR
De Telefgraaf