Contact maken

Je bent op mijn contact pagina. Goed idee!

Ik geef inspirerende, actuele en prikkelende lezingen over de frontlinie van digitale technologie. Geschikt voor (online) congres, relatiemiddag, symposium, inspiratiesessie of vergelijkbaar.

Als spreker voor je (online) event.

Vertel mij iets over je bedrijf, je medewerkers, je relaties, je doelstelling en ik zorg voor een inspirerende, motiverende lezing. Wil je relaties samenbrengen, je medewerkers online inspireren, een aftrap doen voor een creatieve sessie, een ‘online energyboost’ geven of met het managementteam een strategisch plan maken? … Vul dan het contactformulier in en ik neem snel contact met je op.

Waarom Jarno?

  1. Altijd actueel
  2. Energiek, luchtig en met humor
  3. Ervaring
  4. Geen verzonnen toekomstverhalen.
  5. De menselijke maat in technologie.
  6. Begrijpelijk voor iedereen.
  7. Professionaliteit
  8. Op maat

Heb je haast, wil je mijn beschikbaarheid checken of meer weten over mijn tarieven? Of wil je gewoon even contact maken, kijken of het klikt of overleggen?

Bel me dan op dit nummer: 06-16074953. Je krijgt mij dan rechtstreeks aan de lijn. Geen secretaresse of assistent. E-mail kan ook: info@jarnoduursma.nl

E-mail: info@jarnoduursma.nl
Telefoon: 050 230 7487
Mobiel: 06-16074953

Voor organisatoren:

Het liefst maak ik bij lezingen gebruik van mijn eigen Apple MacBook Pro en staat ‘ie op een plek waar ik ‘m kan zien, of wordt het gefaciliteerd dat ik de volgende sheet kan zien.
Don’t worry, ik zorg zelf voor Apple kabeltjes voor de juiste aansluiting op de beamer (liefst 16:9 formaat). Headset heeft voorkeur boven handmicrofoon.

Lees hier mijn algemene voorwaarden en over mijn kickbackfee.

Hier staat mijn privacyverklaring.

"Jarno heeft ons meegenomen in de snel veranderende digitale wereld met de nadruk op kunstmatige intelligentie. Tijdens zijn verhaal heeft hij een duidelijke link gemaakt naar onze business wat het niet alleen erg interessant maar ook nog eens zeer relevant maakt. Zeker een toegevoegde waarde voor ons als inspiratie maar ook als reminder dat het belangrijk is om te weten wat er allemaal om ons heen gebeurd zodat wij hier als bedrijf ook beter op in kunnen spelen."
Tim de Vos
Unilever food solutions
Tim de Vos
"Het webinar over de kracht van technologie in tijden van corona is echt een aanrader. Jarno Duursma neemt je op zijn typerende, aanstekelijke wijze mee in de (on)mogelijkheden die techniek biedt in deze coronatijd. Na afloop ben je weer helemaal up-to-date en een aantal verrassende inzichten rijker!"
Bas Baalmans
Digital Business Centre - Rijksuniversiteit
Bas Baalmans
VGZ
Rabobank
KONE
ING
Van Lanschot Kempen
Politie
UMCG
Henkel
Gemeente Rotterdam
PostNL
Wolters Kluwer
Nestle
Openbaar Ministerie
BMW

Waarom Jarno?

Waarom zou je voor Jarno kiezen als spreker? Lees het blog: Dan lees je de 8 redenen om voor Jarno als spreker te kiezen. Klik op de knop hieronder.

Waarom Jarno?

Meer weten over Jarno? Wie hij is? Wat hij doet? Klik dan op de onderstaande knop.

Over mij

De Telefgraaf
HP De Tijd
BNR
EditieNL
AD
NPO1
FD
EenVandaag
Trouw
RTL 4
NRC.next
Metro
de Volkskrant
NOS

Recente video

Jarno Duursma in 1 minuut

Jarno Duursma in 1 minuut

In deze video van 1 minuut krijgt u een impressie van wat Jarno kan betekenen voor uw (online) evenement, congres, relatiedag of opleidingsdag.

Hij vertelt u de laatste technologische trends en vertaalt deze naar de impact voor bedrijf, mens en samenleving. Zowel fysieke bijeenkomsten als online!

Metro
FD
EditieNL
HP De Tijd
NPO1
Trouw
De Telefgraaf
EenVandaag
BNR
RTL 4
NRC.next
AD
de Volkskrant
NOS