Bel me gerust

Wil je meer informatie over mij als spreker? Mijn beschikbaarheid checken of meer weten over mijn tarieven? Of misschien gewoon even sparren over jouw event? Bel me dan op dit nummer: 06-16074953. Dan krijg je mij rechtstreeks aan de lijn.

Heeft het geen haast en wil je dat ik op een later moment even contact opneem? Laat dan je gegevens achter op dit formulier.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je nog even geen contact, maar eerst een vrijblijvende offerte? Dat kan heel makkelijk. Vul dan dit formulier in en dan ontvang je supersnel een offerte van mij.

 

Reviews

"Aantrekkelijk, helder en gebalanceerd - zo zou ik Jarno Duursma’s lezing karakteriseren. Te vaak beloven trendwatchers vooral gouden bergen over de toekomst. Jarno Duursma spreekt inspirerend over toekomstige digitale trends, maar met de noodzakelijke kritische reflectie, en altijd met oog voor de mens."
Bennie Mols
Science & Technology journalist
Bennie Mols
"Voor de eerste editie van ons online digital marketing event bij Achmea heeft Jarno een lezing gegeven over synthetische media en deepfakes. Jarno brengt met veel energie de boodschap over en maakt het onderwerp erg toegankelijk, ook voor collega’s die weinig digital kennis hebben. Met behulp van sprekende voorbeelden word je helemaal meegenomen in de wereld van deze nieuwe technologie."
Kimberley van Hulst
Digital Marketeer Achmea
Kimberley van Hulst
PostNL
Wolters Kluwer
Ernst Young
Henkel
ANVR
Openbaar Ministerie
Rabobank
Randstad
Politie
ABN Amro
Hewlett Packard
Van Lanschot Kempen
VGZ
Gemeente Rotterdam

Waarom Jarno?

Wie is Jarno Duursma? Lees alles over zijn achtergrond als spreker, schrijver en tech-expert.

Over Jarno Duursma

Waarin onderscheidt Jarno zich van andere sprekers? Lees meer over zijn drijfveren, ervaring en presentatiestijl.

Waarom Jarno Duursma?

 

Recente video

Jarno Duursma in 1 minuut

Jarno Duursma in 1 minuut

In deze video van 1 minuut krijgt u een impressie van wat Jarno kan betekenen voor uw (online) evenement, congres, relatiedag of opleidingsdag.

Hij vertelt u de laatste technologische trends en vertaalt deze naar de impact voor bedrijf, mens en samenleving. Zowel fysieke bijeenkomsten als online!

de Volkskrant
AD
EditieNL
FD
Metro
NRC.next
NOS
BNR
EenVandaag
Trouw
NPO1
HP De Tijd
RTL 4
De Telefgraaf