Vragen? Bel 06 – 160 749 53 of mail mij info@jarnoduursma.nl

Vragen? Bel of mail mij

Jij zoekt een spreker voor je evenement. Mijn Keynote presentaties zijn altijd hoog beoordeeld. Ik lever altijd een hoge kwaliteit presentatie. Daarnaast ben ik als samenwerkingspartner punctueel en betrouwbaar. Lees hieronder nog meer redenen om mij in te huren.

1. Altijd actueel

In mijn presentaties ben ik altijd actueel. Dat is mijn drijfveer voor mijn werk. Ik ben enorm geboeid door de impact van digitale technologie op bedrijf, mens en samenleving. Deze informatie absorberen, duiden, wikken, wegen, afschrobben en vertellen aan de rest van de wereld is mijn passie. In mijn nieuwsbrief en blogs kun je zien dat ik mij begeef in de frontlinie van nieuwe technologie. Ik heb geen stagiaires, studenten of medewerkers die mijn blogs of presentaties maken. Het is allemaal eigenhandig samengesteld, gelezen, gewikt en gewogen.

2. Energiek, luchtig en met humor

Een evenement organiseren doe je niet zomaar: je wilt mensen bij elkaar brengen, inspireren en aanzetten tot toekomstdenken. Ze een fijne dag geven. Positieve energie en humor zijn twee ijzersterke middelen om mensen geïnspireerd te krijgen en te houden. Je wilt dat mensen op het puntje van hun stoel blijven zitten, geboeid blijven tot de laatste minuut. Actuele onderwerpen, bondig gepresenteerd, vermakelijk verpakt en vol treffende voorbeelden, maken mijn lezingen meer dan de moeite waard.

3. Ervaring

Ik heb veel ervaring als spreker. Tienduizenden mensen hebben een presentatie van mij bijgewoond. Sinds 2002 spreek ik in een zakelijke werkomgeving en sinds 2009 als zelfstandig professioneel spreker. Die vlieguren zie je terug op het podium.

Wat klanten zeggen

"Jarno leverde een uitmuntende prestatie met zijn AI-lezing bij de HR Academy, wat resulteerde in een beoordeling van 9,6 door de bezoekers!"
Ruud Coumans
Event organizer
Ruud Coumans
"Samenwerken met Jarno ervaar ik elke keer weer als heel prettig. Ook voor Frankwatching's meest recente Conversational Commerce Event heeft Jarno actief met me meegedacht, stond hij open voor ideeën en zorgde op de dag zelf voor een sterke openings keynote. Een waardevolle aanvulling voor het programma, zowel inhoudelijk als ook in persoon."
Lindy Prins
Frankwatching
Lindy Prins
"Jarno zorgt met aanstekelijke energie en een enorme informatiedichtheid voor een interactieve presentatie die iedereen boeiend vindt. Hij vertelt je alles over de actuele ontwikkelingen en licht ook de risico's toe. Jarno vult de zaal met kennis en energie en is bovenal een zeer prettig persoon om mee samen te werken."
Marijke Roskam
Professioneel Dagvoorzitter
Marijke Roskam

4. Geen verzonnen toekomstverhalen

De focus van mijn presentatie is altijd de realistische toekomst. Technologie en innovatie gericht op de impact op bedrijf, mens en samenleving binnen nu en 15 jaar. Geen verzonnen toekomstscenario’s, science fiction of Hollywoodachtige technologieën die nooit de realiteit zullen halen. No made-up stories. Er zijn andere ttech-sprekers die denken dat ze kunnen voorspellen hoe de wereld er in 2075 uitziet. Ik ben daar niet een van. Ik laat het huidige landschap aan je zien en vertel inspirerende toekomstscenario’s die met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid gaan gebeuren. Inspirerend, thought-provoking en met voldoende humor.

Ik pretendeer trouwens ook niet overal verstand van te hebben. Dat is gewoonweg onmogelijk in een wereld die zó veelomvattend en complex is. In mijn blogs zie je in welke thema’s ik net name ben gespecialiseerd.

5. De menselijke maat in technologie

De impact van digitale technologie is overweldigend. Historisch gezien bevinden we in ons in een enorm dynamisch tijdperk waarin technologische innovaties elkaar in razendsnel tempo opvolgen. Ik kijk altijd naar: wat betekent dit voor de mens? Voor onze samenleving? Voor hoe wij ons werk organiseren? Het is misschien wel mogelijk, maar willen we dit wel? Wat zijn de kansen én de risico’s? Waar blijft de menselijke maat? Geven we niet iets weg zonder goed te beseffen wat er voor in de plaats komt?

6. Begrijpelijk voor iedereen

Kwalitatief goede lezingen voor iedere toehoorder begrijpelijk. Om een trend te kunnen concretiseren maak ik tevens veel gebruik van praktijkvoorbeelden. Ik verval niet in vakjargon, buzzwords en stoere technische taal. Ik hoef niet met bombarie te laten zien waar ik verstand van heb; als ik de hele zaal slimmer maak, dan ben ik blij.

7. Professioneel

Mijn werkhouding is professioneel. Afspraak is afspraak. Ik zorg dat ik goed ben voorbereid en dat iedere opdrachtgever mijn volledige aandacht heeft. Wanneer ik moet reizen voor mijn werk houd ik daar rekening mee in mijn planning. Ik zorg zelf dat ik inhoudelijk en praktisch goed ben voorbereid. Je betaalt voor mijn diensten en daar geef ik waarde voor terug.

8. Op maat

Ik zorg ervoor dat de lezing is toegespitst op jouw behoefte. Ik breng de buitenwereld naar binnen en maak mijn presentaties op maat. Geen volledig gephotoshopt verhaal waar de smaak en kraak al uit is, maar een lezing gemodelleerd naar jouw branche en bedrijf.

 

Boek Jarno als spreker

Over Jarno Duursma

 

Wil je meer weten over mijn achtergrond als spreker, tech-expert en auteur? Klik dan hier.

Wat klanten zeggen

"Jarno sprak op het VIP congres in 2023. Zijn lezing over AI en ChatGPT werd door het publiek als hoogste van de hele dag beoordeeld, met maar liefst een 9,4! En dat is zeker gezien het tijdstip van zijn lezing (helemaal aan het eind van het programma) een extra indrukwekkende prestatie."
Michael Mackaaij
Voorzitter St. Contactgroep Automatisering
Michael Mackaaij
"Soms heb je geluk en komt heel toevallig een spreker op je pad die op een speelse wijze de nodige dynamiek in kan brengen bij je ICT-kwartaal meeting. Jarno heeft niet alleen op een leuke humoristische wijze de nieuwste IT-trends over het voetlicht gebracht maar ook de nodige discussies losgemaakt over de bright en dark sides van de steeds verdergaande automatisering. Hij is daarbij zelfs geslaagd om de koppeling te maken naar onze bedrijfsvoering en heeft op die manier bijgedragen aan een geslaagde middag."
Ben Vester
Centraal Orgaan opvang Asielzoekers
Ben Vester
"Jarno heeft ons meegenomen in de snel veranderende digitale wereld met de nadruk op kunstmatige intelligentie. Tijdens zijn verhaal heeft hij een duidelijke link gemaakt naar onze business wat het niet alleen erg interessant maar ook nog eens zeer relevant maakt. Zeker een toegevoegde waarde voor ons als inspiratie maar ook als reminder dat het belangrijk is om te weten wat er allemaal om ons heen gebeurd zodat wij hier als bedrijf ook beter op in kunnen spelen."
Tim de Vos
Unilever food solutions
Tim de Vos

Neem contact met mij op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.