Vragen? Bel 06 – 160 749 53 of mail mij info@jarnoduursma.nl

Vragen? Bel of mail mij

De toekomst van Voice Technology

Gast: Maarten Lens-FitzGerald 

Mijn gast is Maarten Lens-FitzGerald. Als Voice evangelist, thought-leader en executive consultant adviseert Maarten teams, directie en bestuur van organisaties over de kansen van nieuwe media, om met voorspoed te ondernemen met de continue veranderingen van nu.

Hij maakt onder andere de Voicecast podcast serie ism met BNR. Zijn boek Voice, inzichten en kansen van de spraak revolutie, komt uit in de lente van 2020. In het vorige decennium deed Maarten een succesvolle exit van Layar, het eerste globale augmented reality platform.

 

Luister op Spotify Luister op Apple Podcast

 

 

In deze Podcast geeft Maarten antwoord op prangende vragen over het gebruik van een smart speaker. Wat kunnen Alexa en de Google assistant al? Wat zijn de gevaren van ‘afluisteren’? En wat ‘leert’ Alexa en wat moet handmatig worden toegevoegd?

Welke bedrijven zijn leading met betrekking tot voice technology? Wat gebeurt er in China? En wanneer kunnen we een kletspraatje maken met Alexa?

 

 

Wil je mij helpen en deze podcast met Maarten Lens-FitzGerald te delen op sociale media? Dat zou ik erg waarderen. Abonneer je gelijk op deze podcast voor je wekelijkse portie tech-diepgang. En laat alsjeblieft ook een 5 ster review achter op je favoriete podcastkanaal; dat helpt echt om de podcast verder te verspreiden.

Wil je reageren op de show? Heb je ideeën over een onderwerp of iets opgemerkt wat beter kan? Dat kan via Twitter @LTTFNL.

Dank! Met hartelijke groet, Jarno Duursma

 

Contact opnemen met Jarno