Vragen? Bel 06 – 160 749 53 of mail mij info@jarnoduursma.nl

Vragen? Bel of mail mij

Briefing Lezing Jarno Duursma 2023

Bedankt voor jouw akkoord op de offerte!

Hieronder staan 11 praktische aandachtspunten voor ons beiden zodat wij er samen een prachtig evenement van kunnen maken.

Planning:

1. Zou je z.s.m. dit formulier willen invullen met locatie- en factureringsgegevens? Dan weet ik waar ik moet zijn en hoe laat. Fijn voor mijn planning en om stress te voorkomen. Graag ook de factureringsgegevens invullen, dan kan mijn assistente daar t.z.t. mee aan de slag. Dank!

2. Wil je gaan schuiven met het (vooraf besproken) tijdstip van mijn lezing? Mail mij dan even. Meestal is het geen probleem, maar soms heb ik ook twee lezingen op een dag. Goed om dat van tevoren helder te hebben.

3. Je krijgt van mij een mail met een suggestie voor een datum voor een voorbespreking. Deze is altijd online, mits expliciet anders overeengekomen.

Promotie:

4. Om inhoudelijk de verwachtingen zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen, zou je de uitnodigingstekst van mijn lezing even naar mij op willen sturen voordat je ‘m publiceert of rondmailt? Dank!

5. Zoek je rechtenvrije HD foto’s voor je uitnodiging of promotie van het evenement? Hier vind je een .zip bestand met fotomateriaal en een biografie.

6. Heb je belangstelling voor een unieke uitnodigingsvideo? Ik heb een eigen digitale deepfake avatar (een digitale kopie van mijzelf), inclusief voice clone. Daarmee kan ik, in een korte video van maximaal 1 minuut, jouw gasten uitnodigen voor jouw (online) evenement. Kosten €200,- ex BTW.

Praktisch voor op de dag zelf:

7. Wil je de lezing opnemen op video? Intern bewaren? Onderdelen vervolgens delen op jouw eigen social kanalen? Dat kan. Ik wil dat echter wel graag even overleggen, bijvoorbeeld over de tijdsduur of distributie.

8. Even voor de zekerheid: Bij een fysieke bijeenkomst regel jij (als opdrachtgever) de ruimte, eventuele microfoon en geluidsinstallatie, beamer, beamerscherm.

9. Het liefst maak ik bij lezingen gebruik van mijn eigen Apple MacBook Pro. Geen zorgen; ik zorg zelf voor Apple-kabeltjes voor de juiste aansluiting op de beamer (liefst 16:9 formaat). Mocht er een keuze zijn tussen headset of handmicrofoon, dan graag een headset.

10. 🚨 Het is mijn sterke wens om tijdens mijn presentatie mijn huidige, maar ook mijn volgende slide te kunnen zien. (presentator modus) Dat kan op een extern afkijkscherm of wanneer ik tijdens mijn presentatie dicht bij mijn laptop kan staan.

Online bijeenkomst:

11. Jij als opdrachtgever faciliteert bij een online bijeenkomst alle technische noodzakelijkheden en draagt tevens zorg voor het correct uitnodigen van alle deelnemers. Mocht bij de online lezing het platform van communicatie geen MS Teams, Cisco Webex, Whereby of Zoom zijn; dan graag van tevoren even contact. Want vaak betekent dat dat wij een uitgebreidere technische doorloop moeten doen.

Kleine lettertjes:

Volledigheidshalve kan je hier de algemene voorwaarden terugvinden.

Mocht je na het lezen van deze tekst nog vragen of opmerkingen hebben: geen probleem. Je kunt mij bellen of een e-mail sturen. Voel je vooral vrij om mij even te benaderen.

Bedankt voor het lezen van de briefing. Nu staat niks ons nog in de weg om er een fantastisch evenement van te maken!

Met hartelijke groet,

Jarno Duursma

Mijn gegevens:

Studio Overmorgen

Emmaplein 6
9711 AP GRONINGEN

Mobiel: 06-16074953
E-mail: info@jarnoduursma.nl

Btw-nr. NL001397087B12
KvK-Nr. 51833832
Reknr: IBAN NL78RABO0160459737

Bank: Rabobank

BIC /Swift: RABONL2U