Briefing Lezing Jarno Duursma 2023

Bedankt voor jouw akkoord op de offerte!

Hieronder staan een aantal praktische aandachtspunten voor ons beiden zodat wij er samen een prachtig evenement van kunnen maken.

Planning:

● Ik vind het altijd fijn en nuttig om te overleggen: zullen wij een voorbespreking inplannen? Ik doe dat meestal 4 weken voorafgaand aan het evenement. Misschien is het een idee dat je voor de voorbespreking alvast even op mijn website kijkt naar de onderwerpen waar ik iets over kan vertellen?
De voorbespreking is trouwens altijd online, behalve wanneer wij dat anders zijn overeengekomen.
● Mocht je het volledige programma van het evenement inmiddels rond hebben, wil je dat dan naar mij toesturen via e-mail? Ik ben altijd benieuwd naar de context van de bijeenkomst en hoe ik binnen het programma een maximaal positief effect kan bewerkstelligen. Ook is het goed om te kijken of er geen andere sprekers zijn waar ik mogelijk inhoudelijk wat overlap mee zou kunnen hebben.
● Wil je gaan schuiven met het (vooraf besproken) tijdstip van mijn lezing? Mail mij dan even. Meestal is het geen probleem, maar soms heb ik ook meerdere lezingen op een dag. Goed om dat van tevoren helder te hebben.

Uitnodiging deelnemers:

● Het is altijd leuk wanneer er zoveel mogelijk mensen komen kijken en luisteren naar mijn presentatie. Om inhoudelijk de verwachtingen zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen, zou je de uitnodigingstekst van mijn lezing even naar mij op willen sturen voordat je ‘m publiceert of rondmailt? Dank!
● Zoek je rechtenvrije foto’s voor je uitnodiging of promotie van het evenement? Op www.jarnoduursma.nl/presskit vind je een .zip bestand met fotomateriaal.

● Heb je belangstelling voor een unieke uitnodigingsvideo? Ik heb een eigen digitale deepfake avatar (een digitale kopie van mijzelf), inclusief voice
clone. Daarmee kan ik, in een korte video van maximaal 1 minuut, jouw gasten uitnodigen voor jouw (online) evenement. Kosten €200,- ex BTW.

In jouw uitnodiging kan je (delen uit) onderstaande biografie gebruiken:
Jarno Duursma is een onafhankelijk tech-expert, publicist, onderzoeker en spreker op het gebied van digitale technologie. Hij schreef vier boeken, onder andere over kunstmatige intelligentie, creatieve machines, deepfake technologie en blockchain. Jarno is veelvuldig te zien in dagbladen en landelijke media zoals EenVandaag, NOS, RTL4 en hij schrijft opinie-artikelen voor onder andere FD, NRC en Volkskrant. Hij is maker van de ‘Listening to the future’ tech-podcast en de ‘Trending in Tech’ nieuwsbrief.

Praktisch voor op de dag zelf:

● Wil je de lezing opnemen op video? Intern bewaren? Onderdelen vervolgens delen op jouw eigen social kanalen? Dat kan. Ik wil dat echter wel graag even overleggen, bijvoorbeeld over de tijdsduur of distributie.
● Nog wel even goed om te weten: wanneer jij jouw bijeenkomst online uitzendt, maar ik moet toch naar een externe fysieke locatie komen om daar te spreken, dan geldt het tarief voor een fysieke bijeenkomst.

Fysieke bijeenkomst:

● Even voor de zekerheid: Bij een fysieke bijeenkomst regel jij (als opdrachtgever) de ruimte, eventuele microfoon en geluidsinstallatie, beamer, beamerscherm.
● Het liefst maak ik bij lezingen gebruik van mijn eigen Apple MacBook Pro.
● Geen zorgen; ik zorg zelf voor Apple-kabeltjes voor de juiste aansluiting op de beamer (liefst 16:9 formaat).
● Mocht er een keuze zijn tussen headset of handmicrofoon, dan graag een headset.
● 🚨🚨 Het is mijn sterke wens om tijdens mijn presentatie mijn huidige, maar ook mijn volgende slide te kunnen zien. (presentator modus) Dat kan op een extern afkijkscherm of wanneer ik tijdens mijn presentatie dicht bij mijn laptop kan staan.

Online bijeenkomst:

● Jij als opdrachtgever faciliteert bij een online bijeenkomst alle technische noodzakelijkheden en draagt tevens zorg voor het correct uitnodigen van alle deelnemers. Mocht bij de online lezing het platform van communicatie geen MS Teams, Cisco Webex, Whereby of Zoom zijn; dan graag van tevoren even contact. Want vaak betekent dat dat wij een uitgebreidere technische doorloop moeten doen.

Facturering:

● De facturering heb ik uitbesteed aan een externe partij. Om dit allemaal zo soepel mogelijk te laten verlopen zou ik graag alle gegevens op de dag van de lezing in mijn bezit willen hebben, zodat de factuur op de juiste wijze bij je wordt aangeleverd. Denk hierbij aan factuuradres, inkoopnummer, referentienummer, kostenpost of een specifiek e-mailadres. Graag deze gegevens sturen naar kantoor@jarnoduursma.nl Vriendelijk bedankt!

Kleine lettertjes:

Volledigheidshalve kan je de algemene voorwaarden terugvinden via
http://bit.ly/algemvoorwaarden

Mocht je na het lezen van deze tekst nog vragen of opmerkingen hebben: geen probleem. Je kunt mij bellen of een e-mail sturen. Voel je vooral vrij om mij even te benaderen.

Bedankt voor het lezen van de briefing. Nu staat niks ons nog in de weg om er een fantastisch evenement van te maken!

Met hartelijke groet,

Jarno Duursma

Studio Overmorgen Emmaplein 6
9711 AP GRONINGEN

Mobiel: 06-16074953
E-mail: info@jarnoduursma.nl