Vragen? Bel 06 – 160 749 53 of mail mij info@jarnoduursma.nl

Vragen? Bel of mail mij

Deze week ben ik precies 10 jaar lang ondernemer. En om dat te vieren geef ik een gratis lezing cadeau!

De afgelopen 10 jaar waren een toffe Rollercoaster.

Wanneer ik even terugkijk denk ik natuurlijk aan de begintijd: de eerste plaats op managementboek.nl van mijn debuut; sociale media strategie, ik denk aan de evenementen van SMC050 en mijn bijdrage bij RTV Noord tijdens de Project X Facebook rellen.

En natuurlijk vergeet ik niet mijn boek over kunstmatige intelligentie, mijn TEDx lezing en de geweldige reizen naar Silicon Valley en China om daar de digitale wereld te verkennen.

Ik voel mij gezegend dat ik de afgelopen 10 jaar heb mogen samenwerken met zoveel inspirerende mensen. In mijn eentje was dit natuurlijk niet gelukt.

En nu wil ik graag iets terugdoen. Zeker in het tijdperk van corona.

Ik wil met name iets doen voor de thuiswerkers. De mensen die hun collega’s missen. De mensen die het missen om te brainstormen en te brainwaven. De mensen die niet kunnen wachten tot dit allemaal weer achter ons ligt. De mensen die op zoek naar inspiratie.

Voor hen: let op.

Ik geef een online lezing cadeau. Voor jou en je collega’s. Normaal tast je daarvoor in de buidel, maar nu is het gratis.

Een lezing over synthetische media, deepfakes, machines met verbeeldingskracht, kunstmatige intelligentie als creatieve assistent, als oneindige ideeën machine.

Wat moet je doen.
Laat je e-mail adres hieronder achter.  Over een paar dagen selecteer ik uit de reacties een winnaar.