Vragen? Bel 06 – 160 749 53 of mail mij info@jarnoduursma.nl

Vragen? Bel of mail mij

Synthetische media zijn verschillende media, zoals foto’s, video’s, teksten of geluidsfragmenten, die zijn gecreëerd of gemodificeerd door kunstmatig intelligente (AI) software. Dit soort AI-software kan realistische voorbeelden maken of bestaande media dermate aanpassen, dat er geheel nieuwe media ontstaan. Wat zijn huidige toepassingen en de toekomstscenario’s? In deze podcast krijg je duiding, uitleg en een blik in de toekomst van synthetische media. Een verrassende kijk op de toekomst van contentcreatie.

“…what happens when the cost of creating high quality content goes to zero?”  Dat hoor je in deze podcast.

Wilt u de ‘Listening to the Future’ podcast sponsoren? Dat kan; graag zelfs! Jarno maakt ook podcasts voor bedrijven. Vraag naar de mogelijkheden. Neem contact op met Jarno.

Lezing Synthetische Media

Synthetische Media

1# Synthetische Media

De toekomst van contentcreatie. Synthetische media zijn verschillende media, zoals foto’s, video's, teksten of geluidsfragmenten, die zijn gecreëerd of gemodificeerd door kunstmatig intelligente (AI) software. Denk aan deepfakes.

Kunstmatig intelligente systemen worden onze creatieve assistent. Ze gaan ons inspireren en helpen nieuwe dingen te creëren. Denk aan ChatGPT, Dall-E en Midjourney. Check deze hoog gewaardeerde lezing!

Meer informatie over deze lezing

Boek Synthetische Media

Machines met verbeeldingskracht: een kunstmatige realiteit

Machines met verbeeldingskracht: een kunstmatige realiteit

Dit rapport "Machines met verbeeldingskracht: een kunstmatige realiteit" is het eerste Nederlandse rapport over de meest relevante technologische trend van dit moment: Synthetische Media.

Generatieve AI-systemen genereren nieuwe content zoals gezichten, menselijke stemmen, teksten en audio opnames. Door de snelle vooruitgang in AI wordt die content steeds geloofwaardiger. Ze zijn in staat nieuwe invalshoeken, afgeleiden, ideeën te genereren in samenwerking met de mens. Generatieve AI software als ideeënmachine. Als creatieve assistent en als uitvinder.

Bekijk het boek Koop mijn boek