Vragen? Bel 06 – 160 749 53 of mail mij info@jarnoduursma.nl

Vragen? Bel of mail mij

“Listening to the Future” is de podcast van Jarno Duursma, een Nederlandse technologie-expert, publicist, trendwatcher en spreker op het gebied van digitale technologie. In deze podcast kijkt hij samen met een gast naar de toekomst, door de lens van digitale technologie. Check ook zijn blogs, boeken en lezingen. Abonneer je op de podcast via je favoriete podcast kanaal. 

Wat is NFT?

Wat is een NFT? Hoe werkt dat systeem? Waarom zoveel buzz? Waarom betaalt iemand $69 miljoen dollar voor een digitaal plaatje? Hoe maak je van een digitaal object een uniek object? Wat is de waarde van een digitaal object wanneer je het tegelijkertijd nog oneindig kunt kopiëren? Wat zijn de succesfactoren van de NFT Hype?  Wat zijn de usecases die we nu zien? Hoe ziet de toekomst eruit?

Dimitri De Jonghe

Dimitri De Jonghe is een onderzoeker, oprichter en investeerder in web3 technologieën. Na het afronden van zijn doctoraat op het gebied van micro-elektronica en machine learning, was hij medeoprichter van een reeks blockchain-startups: ascribe, BigchainDB, en Ocean Protocol. Momenteel is Dimitri mede-oprichter van het web3-ontwikkelingsbedrijf Keyko.

Geselecteerde blog over NFT's

Wat is NFT?

Wat is NFT?

NFT is een manier om eigenaarschap te koppelen aan digitale objecten. Alles wat digitaal is wordt daarmee een soort onvervangbaar digitaal kunstwerk. Dat leidt tot interessante, wonderlijke ontwikkelingen. Waarom gaat iemand 69 miljoen dollar betalen voor een ‘digitaal plaatje’?

Wat maakt NFT-technologie zo belangrijk? Waarom wordt er zoveel gesproken over NFT? Wat krijg je eigenlijk wanneer je een NFT koopt? Wat zijn de uitdagingen en problemen?

Lees verder

Download gratis al mijn Tech-Boeken

Download boek

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je naam in*

Schrijf je in voor de ‘Trending in Tech’ nieuwsbrief en ontvang alle PDF’s in je inbox!

Download hier alle tech-boeken

Neem contact met mij op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.