Vragen? Bel 06 – 160 749 53 of mail mij info@jarnoduursma.nl

Vragen? Bel of mail mij

Webinars

De wereld is digitaal met elkaar verbonden. En dankzij het coronavirus hebben we de grootste cursus thuiswerken gekregen in de geschiedenis. Die digitale omschakeling brengt enorm veel voordelen met zich mee. Mensen hoeveel minder te reizen, er is vaak meer tijd voor het gezin en soms zijn professionals in staat om hun dag flexibeler in te rechten.

ps: Check hier mijn nieuwe webinar: De kracht van technologie in tijden van corona.


Steeds vaker maken bedrijven gebruik van webinars. Dat is een interactieve live-uitzending via internet. Online seminars waarbij mensen via hun computer in een digitale omgeving samenkomen om te luisteren naar een spreker of meerdere sprekers. Een realtime livestream waar een spreker (ik, in dit geval) vertelt over digitalisering, innovatie, technologie, menselijkheid en nieuwe kansen.

Voor wie?

U kunt mijn webinars bijvoorbeeld inzetten voor uw klanten, uw medewerkers of als onderdeel van uw eigen online summit. Of als onderdeel van een online seminar om aan uw relaties aan te bieden, waarbij uw bedrijf als gastheer optreedt. Of u heeft een online bijeenkomst, jaarvergadering, personeelsbijeenkomst die u graag zou willen verdiepen met de komst van een spreker. Mijn webinars kunnen uw medewerkers inspireren, relaties verbinden, mensen aanzetten tot nadenken, nieuwe kennis laten absorberen of  dienen als teambuildingsmoment.

Er zijn voldoende mogelijkheden.

Hoe werkt een webinar?

Een webinar kan gevolgd worden voor mensen van hetzelfde bedrijf of juist mensen die werken voor andere bedrijven, maar wel hetzelfde beroep hebben. Overal waar mensen in de fysieke wereld samenkomen, doen ze dat nu ook online. Opleidingsdagen, congressen, jaarvergaderingen, relatiedagen.. alle fysieke ontmoetingen waar een spreker bij wordt uitgenodigd, gaan nu naar online in de vorm van een webinar.
Bij een webinar kan iedereen inloggen vanaf een voor hun gunstige locatie. Het enige wat je vaak nodig hebt is een telefoon of laptop met een goede internetverbinding. Iedereen kan het webinar vanachter ieder apparaat volgen waarop een internetbrowser draait. Het volgen van een webinar bespaart vaak reistijd en soms ook de huur van een locatie.

Kwaliteit

Ik heb al ervaring met het geven van webinars sinds 2012.

Mijn webinars zijn van een hoge kwaliteit. Zowel inhoudelijk als de software en de verbinding. Geen gekraak of vertragingen. Ik ben in het bezit van:

– Professionele webinar apparatuur
– Goede microfoon en camera
– Professionele software, Cisco Webex (maar ik kan ook mijn presentatie geven in Zoom, MS Teams of ander programma)
– Stille ruimte

Er is in een webinar voldoende ruimte om online vragen te stellen en de interactie aan te gaan.
Nieuwsgierig? Bekijk dan hieronder de lijst met voorbeeld-lezingen of neem direct contact met me op.

“Jarno is een no-nonsense trendwatcher die nauwgezet de mondiale innovaties volgt en deze op bevlogen wijze deelt met zijn publiek. Hij is een aansprekend verteller die je met verrassende voorbeelden meeneemt vanuit de actualiteit van vandaag naar de fictieve werkelijkheid van morgen. Moeiteloos en met respect voor uiteenlopende meningen zet hij zijn toehoorders aan het denken en dromen over hoe nieuwe technologie ons leven verder zal beïnvloeden.”
Lammert Brouwer, programmamanager Samenwerking Noord ICT

Lezingen Webinars

Iedere lezing is maatwerk. Er is geen echte standaard lezing.

Check mijn nieuwe webinar: de kracht van technologie in tijden van corona.

Deze lezingen geef ik ook als webinar:

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheid om mij een webinar te laten organiseren voor uw bedrijf of organisatie? Wilt u met mij overleggen wat de mogelijkheden zijn? Wilt u weten hoe u een online lezing of presentatie van mij kunt bijwonen? Neem dan gerust contact met mij op. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Ik heb al ervaring met het geven van webinars sinds 2012.

Contact opnemen

[wpforms id=”6680″ title=”false” description=”false”]

Jarno Duursma is trendwatcher, futurist en TEDx spreker. Hij is auteur van vier boeken over digitale technologie. Jarno is vaak te zien en horen in de landelijke media en schrijft opinie artikelen voor onder andere FD, NRC en Volkskrant. Hij is initiatiefnemer van de ‘Listening to the future’ tech-podcast en hij was jarenlang organisator van TechEvent SMC050, wat hij destijds zelf heeft opgericht.