Vragen? Bel 06 – 160 749 53 of mail mij info@jarnoduursma.nl

Vragen? Belย of mail mij

“Listening to the Future” is de podcast van Jarno Duursma, een Nederlandse technologie-expert, publicist, trendwatcher en spreker op het gebied van digitale technologie. In deze podcast kijkt hij samen met een gast naar de toekomst, door de lens van digitale technologie. Check ook zijn blogs, boeken en lezingen. Abonneren op de podcast kan via bovenstaande (oranje) knoppen!

Deze keer een interview met Erwin van der Zande (van Bright.nl)

Deze LTTF podcast een interview met Erwin van der Zande (van Bright.nl). Over de impact van nieuwe technologie. Over de donkere kant van sociale media en het internet. Over de macht van grote technologiebedrijven en de bijbehorende, toekomstige wetgeving.

Maar ook over oprecht enthousiasme voor nieuwe technologie en de succesfactoren van Bright op sociale media. Over “de zoveelste telefoon met iets betere specificaties”, de toekomst van media en de toekomst van Bright.nl

Ik vroeg hem onder andere welke technologische (digitaal, internet, media, apps, hardware, gadgets) ontwikkelingen hij het meest interessant vindt. Welke technologische ontwikkelingen gaan impact maken? Welke ontwikkelingen hebben de afgelopen 10 jaar indruk op je gemaakt? Van welke digitale ontwikkelingen verwacht je de komende 10 jaar de meeste impact? Welke digitale ontwikkeling heeft een donkere rand, en waarom? Welke technologiebedrijven zien we over het hoofd? Hoe kijk jij aan tegen de rol van Big Tech in de afgelopen jaren?

Erwin van der Zande

Erwin van der Zande is een allround contentmeister. Hij houdt van techniek, populaire cultuur, design en eigenlijk alles daartussenin. Hij is de bedenker en hoofdredacteur van Bright.nl. Bright is de toonaangevende producent in Nederland op het gebied van technologie en digitale lifestyle. Het is in 2015 toegetreden tot RTL Nederland als de tech-afdeling van RTL Nieuws. Bright heeft ook het grootste techkanaal op YouTube, Instagram en Tiktok in Nederland

Geselecteerde blogs bij deze podcast

Apple kijkt via je handen in je hoofd

Apple kijkt via je handen in je hoofd

Apple kondigde onlangs op zijn jaarlijkse ontwikkelaarscongres een nieuwe functie voor de Apple Watch aan, de โ€˜Automatic Handwashing Detectionโ€™ (AHD). Handig! De Apple Watch biedt enorme mogelijkheden om gezonde gewoontes op te bouwen. Het analyseert je bewegingen en gedrag.

Maar moeten we dat wel willen? Wordt de Apple Watch dan niet een persoonlijke, drammerige gezondheidscoach? Wat weet Apple? En waar eindigt met โ€˜meedenkenโ€™ van de Watch?

Lees verder
Creating a look-a-like digital deepfake avatar

Creating a look-a-like digital deepfake avatar

I made a look-a-like deepfake digital avatar of myself. in this blog you can read what I did and why I did it. What I like and still needs improvement.

Are you interested in digital avatars? Then this blog is definitely worth your time.

Lees verder