Vragen? Bel 06 – 160 749 53 of mail mij info@jarnoduursma.nl

Vragen? Bel of mail mij

Over the Metaverse

Wat is the Metaverse? Wat gaan we doen in deze, op virtuele realiteit gebaseerde opvolger van het internet?  Wordt er slechts éen bedrijf de baas van de Metaverse, of functioneert het decentraal?  Wat is de rol van crypto, NFT’s, Blockchain, Defi in dit verhaal? Wat zijn de verdienmodellen van bedrijven die actief zijn in de Metaverse? Hoe voorkomen we dat mensen niet gaan vluchten in deze virtuele omgeving? Hoe lang duurt het voordat de Metaverse werkt en operationeel is?

Dat hoor je in deze podcast over de metaverse. Jarno en Rutger spreken over de kansen, de hype en de risico’s van de metaverse.

Wil je meer weten over de metaverse? Lees dan het uitgebreide blog van Jarno over de metaverse.

Of boek een lezing van Jarno over de metaverse.

Jarno is al spreker inmiddels meerdere keren geïnterviewd over de metaverse. Hieronder een selectie:

 

Over Rutger

Rutger van Zuidam is oprichter en CEO van Odyssey.org. Een digitale samenwerkingsomgeving. Rutger is bekend als organisator van vele Bitcoin en blockchain events, waaronder de grootste blockchain hackathon ter wereld in Groningen. Early adopters kennen hem van de Bitcoin Properly uitleg video.

Listening to the future

“Listening to the Future” is de podcast van Jarno Duursma, een Nederlandse technologie-expert, publicist, trendwatcher en spreker op het gebied van digitale technologie. In deze podcast kijkt hij samen met een gast naar de toekomst, door de lens van digitale technologie.

ABONNEER JE OP DEZE PODCAST VIA APPLE OF SPOTIFY.

 

 

 

 

Geselecteerde Blogs

Wat is NFT?

Wat is NFT?

NFT is een manier om eigenaarschap te koppelen aan digitale objecten. Alles wat digitaal is wordt daarmee een soort onvervangbaar digitaal kunstwerk. Dat leidt tot interessante, wonderlijke ontwikkelingen. Waarom gaat iemand 69 miljoen dollar betalen voor een ‘digitaal plaatje’?

Wat maakt NFT-technologie zo belangrijk? Waarom wordt er zoveel gesproken over NFT? Wat krijg je eigenlijk wanneer je een NFT koopt? Wat zijn de uitdagingen en problemen?

Lees verder
Creating a look-a-like digital deepfake avatar

Creating a look-a-like digital deepfake avatar

I made a look-a-like deepfake digital avatar of myself. in this blog you can read what I did and why I did it. What I like and still needs improvement.

Are you interested in digital avatars? Then this blog is definitely worth your time.

Lees verder